Anno Nu Media

Video overzicht

Home »  Video overzicht

Video overzicht

Combineer de passie voor videografie met commercieel inzicht en je hebt het ideale uitgangspunt voor videoproducties. Of een video nu wervend moet zijn, informatief of ontroerend, Anno Nu Media kan voor zowel bedrijven als consumenten veel betekenen op het gebied van videoproducties.

Tot het aanbod behoren bedrijfsvideo’s, evenementvideo’s, trouwvideo's, instructievideo’s, reclamevideo’s, videoclips voor bands en muzikanten en woningvideo’s. Andere wensen voor video zijn ook mogelijk, neem contact op voor de mogelijkheden!

Promo Bevrijdingsfestival GO

Voor het Bevrijdingsfestival in Middelharnis heeft Anno Nu Media een verslag en deze promoclip gemaakt. De promoclip geeft de sfeer van het festival weer; een gezellige braderie, diverse muzikale acts, uitstekend georganiseerde horeca en een flypast van historische toestellen.

It will be Christmas anyway (Xmas Xpress)

Wie houdt er niet van kerstmis? Marielle van Veen in ieder geval wel! Afgelopen kerst zong zij de kerstsingle 'It will be Christmas anyway' in met de band Xmas Xpress. Direct daarna trokken we samen met een deel van de band naar de Belgische Ardennen om -geheel in kerstsfeer- de bijbehorende clip op te nemen. In slechts één dag hebben we alle beelden geschoten, zie hier het resultaat!

Zomerspektakel aan het meer 2013

Het Zomerspektakel aan het Meer is altijd weer een feest voor jong en oud. Hierbij een verslag van het spetterende feest in 2013 met onder andere Glennis Grace, Racoon, 3JS, Xander de Buisonjé, Leona Philippo, de Edwin Eversband en Wouter Hamel!

The Frim Fram Sauce (The Maple Leaves)

Voor jazztrio The Maple Leaves hebben we een viertal video's gemaakt. Met deze video's promoten zij zich nu voor nieuwe opdrachtgevers. Heb je een bedrijfsfeest of gaat er binnenkort iemand trouwen? The Maple Leaves verzorgen een stijlvolle muzikale avond!

Carnaval 2015 (TV Bodegraven)

Voor TV Bodegraven produceert Anno Nu Media de jaarlijkse carnavalsoptocht, dit jaar voor de vijfde maal op rij. In 2015 werd er weer volop carnaval gevierd in 'Reedeurp' met de Reedeurpenarren. Razende reporter Erwin Holthuijsen ging geheel in stijl als Dr. Love op zoek naar wat romantiek op deze valentijnsdag. Uitgezonden door TV Bodegraven.

Kensington (KasteelTV)

De voormalige poptempel Het Kasteel in Alphen aan den Rijn schakelde Anno Nu Media in voor een concept waarbij interviews worden afgewisseld met live opnamen van de band. Dit werd 'KasteelTV', deze tweede pilot was met Kensington, de band die anno nu elke show in Nederland volledig uitverkoopt en van 3FM en MTV keer op keer prijzen in ontvangst mag nemen.

The Moon (Anno Nu Media)

De liefde voor de Maan zat er al vroeg in - en is er nog steeds. Gefilmd door een TS 114/900 Newtonian Telescoop hebben we de mooiste shots van de Maan samengevat in een video. Wat een schoonheid.

Sinterklaas intocht 2010 (TV Bodegraven)

Voor TV Bodegraven is de Sinterklaasintocht 2010 verfilmd voor Web & TV. Zowel de registratie als de regie was in handen van Anno Nu Media. Uitgezonden door TV Bodegraven.

Woningvideo (Particulier)

Ook in tijden van een moeilijke huizenmarkt wil je jouw huis zo snel mogelijk verkopen. Promoot deze dus efficiënt met een woningvideo. In één minuut wordt jouw woning samengevat in een woningvideo, compleet met informatie. Dit is geen video waarin foto’s voorbij komen, maar een daadwerkelijke film van jouw woning. De makelaar kan deze ook gemakkelijk op Funda plaatsen.

Widerstandsnest 220H (Anno Nu Media)

Vlakbij Ouddorp ligt Widerstandsnest 220H - een in de Tweede Wereldoorlog gebouwd bunkercomplex welke deel uitmaakt van de Atlantikwall. Een groep enthousiaste vrijwilligers heeft zich ingespannen om het complex bloot te leggen. Dit gebeurde voor het eerst sinds het complex na de bevrijding langzaam maar zeker in het duinzand is verdwenen. Na drie jaar zwoegen maakt dit complex nu deel uit van de Bunkerroute.

The last flight of Halifax LK802 (WO2GO)

Stichting WO2GO heeft regelmatig Anno Nu Media ingeschakeld in om verslagen te maken van hun activiteiten. Veelal betreft het onthullingen van panelen, opgedragen aan gesneuvelde militairen. Bijzonder is dat de nabestaanden van deze helden hierbij ook aanwezig zijn. Dit verhaal over Halifax LK-802 is uitgezonden door TV Goeree.